Thuis gaat winnen makkelijker

Afgelopen vrijdag 10 februari had Dames 1 weer een thuiswedstrijd. En een belangrijke wedstrijd, want we moesten tegen A.N.O en die stond 1 plekje boven ons, en bij winst zouden we hun voorbij gaan in de stand.

We begonnen goed, maar A.N.O ook. Het ging aardig gelijk op. We lieten mooi volleybal zien, maar we maakten het niet echt af.
Waardoor we geen voorsprong konden pakken.
Het was tot het laatst toe spannend, maar A.N.O wist het af te maken en won de set met 27-25. Op naar de 2de set. Er zat meer in!

We begonnen gelijk goed, en hadden snel een voorsprong te pakken. We bleven goed en beheerst volleyballen. Er waren mooie reddingen en A.N.O liet het wat afweten. Maar door ons goede spel wisten we deze dik te winnen met 25-11. 1-1 dit moesten we doorzetten naar de 3de set.

A.N.O had zich weer opgescherpt en wij lieten het weer wat liggen. We konden het goede spel van de 2de set niet doorzetten. Maar we knokten er wel voor en dat werd beloont. Door het nu wel af te maken wonnen we de set met 25-23. 2-1 dit gaf vertrouwen in de winst.

En net zoals in de 2de set bouwden wij snel een voorsprong op. Wij hadden mooie aanvallen waaruit wij scoorden en A.N.O had moeite met onze service. Ook deze set wisten we dik te winnen met 25-12, einduitslag 3-1. Yes we waren A.N.O voorbij in de ranglijst. We staan nu op 7de plaats!!

Klaas weer bedankt voor het coachen!

We hebben nu een paar weekjes vrij. Onze volgende wedstrijd is op vrijdag 10 maart, om 21:00 uur spelen we tegen Wisky DS2 in Woudsend. Mooi dichtbij dus supporters zijn weer welkom!