Roelant Kingma

PositionAanvaller
Nummer6

Ik ben Roelant Kingma en hou van een fanatieke pot volleyballen met een gelijkwaardige tegenstander – waar we dan net van kunnen winnen! Mijn leeftijd is 52 en ik volleybal zeker al twintig jaar. Al mijn volleybalervaring heb ik opgedaan bij Far Ut. Dit is DE club voor mij.

Vorig seizoen gepromoveerd dus dit seizoen een klasse hoger en dat is wel te vernemen. De wedstrijden zijn soms behoorlijk pittig. Maar we slaan ons als team er goed doorheen.

Mijn andere hobby is de golfsport. Vrijdagavond een balletje slaan in de sporthal en in het weekend een balletje slaan op de golfbaan. Nog niet zo lang geleden heb ik aangegeven dat ik meer tijd wil doorbrengen op de golfbaan en misschien maar een einde moest maken aan mijn volleybalcarrière… Dit is door het team niet geaccepteerd. Tja, dat zal wel komen door het jaarlijkse uitje naar een niet nader te noemen plaats in Spanje…

Tot nu toe heb ik er nog nog geen spijt van gehad dat ik ben gebleven. Spelen in dit team is door de diversiteit aan spelers elke keer weer een uitdaging. We zijn aan elkaar gewaagd en dat vind ik voor de teamspirit een must.