Dagmar Palijama

PositionBuitenaanval

Hallo, mijn naam is Dagmar Palijama. Ik ben een van de twee nieuwelingen in dit team en bij de club. Ik volleybal sinds 2012. Dit deed ik voorheen bij Heecherop in Heeg. Ik heb een jaar cmv gedaan, maar ik mocht al snel door naar de C’s. Daarna heb ik een jaar in de B’s gespeeld, maar omdat ik met oudere meiden speelde, mochten we door naar de A’s daar heb ik een jaar gespeeld. Dit seizoen ga ik de uitdaging aan met de meiden-A van Far Ut in Hommerts-Jutrijp! Ik heb daar heel veel zin in!

Ik ben aanvalster op de positie rechtsbuiten. Dit vind ik een hele leuke positie omdat je lekker kunt aanvallen en verdedigen. Ook is het een heerlijk gevoel wanneer je een mooie set-up afmaakt door ‘m binnen te slaan!

Mijn verwachting is dat we goede resultaten gaan behalen, want we hebben een goede groep en erg goede trainsters. Het was in het begin wel spannend, want je bent nieuw en dan kom je gelijk in de hoofdklasse, nieuwe trainingen, nieuw team. Maar ik heb heel erg veel zin in een nieuwe uitdaging! De meiden hebben Hiltje en mij meteen een welkom gevoel gegeven! Kortom dit wordt een leuk seizoen, ik heb er zin in!!